Tiket dana: Saznaj koja su tri najbolja tipa iz Lige Evrope ovog četvrtka

Meridian-plPROMO

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen od tipova iz Lige Evrope.

Ako još nemate nalog na Meridianu, sada je prava prilika da to promijenite.

Registrujte se i odmah uzmite 115 KM DOBRODOŠLICE! Izvrtite 100 KM kroz free spinove, a čeka vas i 15 KM za sportsko klađenje.

Super ponuda, zar ne?

Registrujte se OVDJE i najbolje vam tek dolazi – do 2.000 KM bonusa na depozite. Prva tri depozita deponujte u roku 96 časova od registracije i X3 Bonus stiže!

LIGA EVROPE TI DONOSI BONUS!

Uplati depozit, odigraj tiket koji sadrži mečeve Lige Evrope i kvalifikuj se za bonus.

Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket i uplatu depozita u peridou 23.10. – 24.10.2024. do 21:00h.

ROMA – DYNAMO KYIV – 1
Kvota: 1.60

Roma je dolaskom Ivana Jurića dobila željeni efekat jer su odigrali nekoliko sjajnih utakmica na oba fronta, ali kiks protiv Monze i poraz od Intera su opet vratili “Vučicu” tamo gdje je bila i dok je Daniele De Rossi predvodio tim. Dynamo Kyiv je u Ligi Evrope doživio dva poraza do sada, ali u domaćem prvenstvu drže prvo mjesto sa šest bodova ispred Shakhtara.

Obrazloženje prognoze: S obzirom na dešavanja u Ukrajini, Dynamo Kyiv definitivno nema kvalitet kao prije nekoliko godina. Roma će uložiti maksimalan napor da se dokopa top 8 u Ligi Evrope i vjerujemo da će korak ka tom ostvarenju napraviti večeras laganim tirjumfom kod kuće. Samim time, kvota 1.60 koju nudi kladionica Meridian izgleda kao prava poslastica.

TOTTENHAM – AZ ALKMAAR – 1&3+
Kvota: 1.95

Tottenham je prethodnog vikenda sa 4:1 pregazio West Ham, te je tako vratio optimizam među svoje navijače. Opet svi u Engleskoj hvale način na koji “Pjevci” igraju, iako je više nego očigledno da im treba kontinuitet dobrih partija, a ne povremeni bljeskovi. AZ Alkmaar je u užasnoj seriji od četiri uzastopna poraza u svim takmičenjima i u nimalo dobrom raspoloženju dolazi u London večeras.

Obrazloženje prognoze: Razlika u kvalitetu između ova dva tima je ogromna. Tottenham će sigurno ove sezone posvetiti pažnju Ligi Evrope jer više nema ispadanja iz Lige šampiona u ovo takmičenje. To znači da je i konkurencija za trofej značajno manje, te bi put kroz ovo takmičenja mogao da vodi do Lige šampiona možda i lakše nego Premijer liga. Pored pobjede Tottenhama, očekujemo da vidimo i najmanje tri gola na utakmici.

MACCABI TEL AVIV – REAL SOCIEDAD – 2
Kvota: 1.80

Real Sociedad je počeo da se diže poslije užasnog početka sezone. U posljednja tri kola La Lige su osvojili sedam bodova, a veoma je upečatljiv bio i trijumf na gostovanju kod Girone prethodnog vikenda. Maccabi Tel Aviv je u velikom derbiju Izraela nadigrao Maccabi Haifu, te tako potvrdio da je u svojoj državi trenutno najdominatniji klub.

Obrazloženje prognoze: Da se ova utakmica igra u Tel Avivu, šanse Maccabija bi sigurno bile dosta veće. Pošto će domaćin ovog susreta biti Beograd i stadion Partizana, očekujemo da do izražaja dođe isključivo kvalitet, a on je apsolutno na strani Real Sociedada. Kvota 1.80 u Meridianu jeste pravi poklon koji se ne smije propustiti.

Tiket dana:

Roma – Dynamo Kyiv – 1
Tottenham – AZ Alkmaar – 1&3+
Maccabi Tel Aviv – Real Sociedad – 2

Ukupna kvota će biti tačno 5.62 ukoliko vaš izbor bude kladionica Meridian koja ima najveće kvote na planeti.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, Meridian dopunom, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

3 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime