Svi igrači Dinama oduševili protiv Salzburga, ali Bjelica nema dilemu tko je najbolji: On je čista desetka!

241024Bjelica

Hrvatski stručnjak Nenad Bjelica je s tribina pratio fantastičnu utakmicu njegovog Dinama u Ligi prvaka i veliku pobjedu protiv RB Salzburga rezultatom 2:0.

Podsjećanja radi, zbog isključenja u susretu s Monacom u prošlom kolu Lige prvaka, Nenad Bjelica nije mogao biti na klupi ‘Modrih’, ali je s tribina pomno pratio sve što se dešavalo na terenu.

Iako je bilo kritika na početku sinoćnjeg meča zbog sastava koji je izveo, na kraju su Bjelicu navijači hvalili. Jasno da njegove trenerske kvalitete nisu upitne, a minule večeri je ponovo pokazao kakav je majstor.

Dinamo je kao tim ostvario veliku pobjedu, no neki su zaista posebno zaparali oči gledatelja i navijača zahvaljujući fenomenalnom nastupu u duelu sa austrijskim velikanom.

“Ne znam koga bih izdvojio, svi su bili sjajni. Theophile dobar, Bernauer isto, Ristovski, Torrente…”, tvrdi Bjelica pa zaključuje da je najbolji ipak bio – Mišić.

“Mišić, on je čista desetka. Kako je kontrolirao sredinu terena i odmarao igrače u momentima kad je to trebalo. Zaista fenomenalno”, rekao je trener Dinama.

Treba spomenuti da su golove protiv RB Salzburga postigli Sandro Kulenović i rezervista Bruno Petković. Svoju narednu utakmicu Lige prvaka ekipa sa Maksimira igra u Bratislavi protiv Slovana 5. novembra.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime