NIJE MOGAO ODOLJETI! Inzaghi prihvatio ponudu, naredne godine preuzima najveći klub u Premier ligi?

InzaghiMUTD
Velike vijesti stižu iz 'Grada mode'

Italijanski stručnjak Simone Inzaghi je jedan od najboljih u konkurenciji što se tiče današnjeg nogometa i kao takav je zanimljiv daleko bogatijom klubovima od Intera.

Inzaghi je na kormilu slavnog italijanskog velikana pokazao zavidno taktično znanje i besprijekornu pripremu svakog duela, a trofeji koje osvaja samo potvrđuju njegovu klasu.

Za njegove usluge je trenutno najzainteresovaniji još uvijek najveći klub Premier lige, a kako je saznao izvor blizak klubu, odnosno InterLive, Inzaghi nije mogao odoljeti ponudi koja je stigla.

Gore navedni izvor donosi vijest kako je stručnjak navodno pristao preuzeti momčad Manchester Uniteda, ali tek od naredne sezone i kalendarske godine iz poštovanja prema Interu.

INEOS je oduvijek cijenio rad italijanskog stratega i drži ga na vrhu liste nasljednika Erika ten Haga kojeg će na klupi ‘Crvenih đavola’ zadržati samo još neki veliki trofej ove sezone.

No, s obzirom na trenutnu formu ove momčadi, jasno je da Inzaghi ima veliku šansu da od naredne godine u poslu karijere započne veliki izazov za svakog trenera.

Što se tiče Inzaghijeve statistike u Interu, on je na 169 utakmica upisao 111 pobjeda, 27 poraza i 31 remi. Osvojio je jedan Scudetto, tri italijanska Superkupa i dva Kupa.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime