U REALU ŽELI ZAVRŠITI KARIJERU? KAKO DA NE! Vinicus sam priznao poziv kojeg kluba ne bi mogao odbiti

261024Vinicius

Fenomenalni brazilski repreznetativac Vinicius Junior uživa status jednog od najboljih nogometaša planete i to apsolutno zasluženo.

Vinicius već nekoliko sezona igra u vrhunskoj formi u Realu, a upravo je Brazilac jedan od najzaslužnijih zašto je ‘Kraljevski klub’ prošle sezone osvojio Ligu prvaka i titulu šampiona Španije.

Baš zbog toga mnogi smatraju da će upravo Vini za dva dana biti proglašen za najboljeg igrača svijeta, te da će njemu pripasti čuvena Zlatna lopta.

Međutim, iako je spominjao da svoju karijeru želi završiti u Real Madridu i zauvijek nastupati u dresu giganta sa Santiago Bernabeu stadiona, ovaj brzonogi napadač otkrio je da poziv jednog kluba nikada ne bi mogao odbiti. Radi se o Flamengu.

“Mislim da bih mogao provesti cijelu karijeru u Real Madridu, ali klub mog života je Flamengo. Ako se pojavi opcija da ponovo zaigram za Flamengo, to ne bih mogao odbiti”, rekao je Vinicius.

On je u Flamengu počeo svoju karijeru i prošao je sve omladinske kategorije slavnog brazilskog kluba. Za prvi tim odigrao je 69 utakmica prije prelaska u Real 2018. godine za oko 50 milijuna eura.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime