MOŽE SVE, SAMO DA PRORADI! Real dovodi Mbappeu zvijezdu od 100 milijuna eura koja će mu asistirati ‘kao na tacni’

271024Mbappe

Nogometaši Real Madrida sinoć su doživjeli bolan poraz od najvećeg rivala, Barcelone, koja je na Santiago Bernabeu stadionu slavila sa visokih 4:0.

Jedan od igrača koji su definitivno obilježili prošlu noć, ali po onom lošem, jeste francuski napadač Kylian Mbappe. Naime, kapiten ‘Tricolora’ skoro i da nije izlazio iz ofsajd pozicije.

One prilike u kojima se našao, a da nije bio iza leđa protivničke odbrane, nije uspio iskoristiti i još se pošteno ispromašivao. Stoga, predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, odlučio je ekspresno reagovati.

Iako mnogi smatraju da to nije potrebno Realu u ovom momentu i samoj ekipi ‘Kraljevskog kluba’, šef u Madrid želi dovesti pojačanje od 100 milijuna eura.

Warren Zaire-Emery, talentovani 18-godišnjak iz PSG-a, naredna je velika meta aktuelnog šampiona Evrope i Španije, navode brojni izvori bliski Realu.

Navodno Perez vjeruje da je dovođenje Zaire-Emeryja savršen potez, obzirom da se on i Mbappe jako dobro poznaju jer su zajedno igrali u Parizu, ali i za reprezentaciju Francuske. Osim toga, predsjednik smatra da će mladi veznjak asistirati sunarodnjaku “kao na tacni”.

Dakle, čini se da imamo novi spektakularan transfer u režiji madridskog giganta, a ostaje da ispratimo hoće li se on dogoditi već u januarskom prijelaznom roku ili tek na ljeto.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime