NOVO ‘HLAĐENJE’! Raphinha odbio United, Brazilac u formi života potpisuje za giganta s kojim će osvojiti sve trofeje

271024Raphinha

Fenomenalni brazilski reprezentativac Raphinha ove sezone igra nestvarno u dresu Barcelone, a briljirao je i na sinoćnjem El Clasicu protiv Real Madrida.

Naime, Raphinha se nalazi u formi života otkako je na kormilo katalonskog velikana stigao njemački stručnjak Hansi Flick, te su se mnogi giganti evropskog nogometa naglo zainteresovali za njegove usluge.

Jedan od klubova koji bi dao mnogo toga da u svojim redovima vidi sjajnog napadača je i Manchester United. Međutim, na Old Trafford je već stigla odbijenica koju je poslao 27-godišnji Brazilac.

Naime, ugledni španski AS javlja da Raphinha ne misli napuštati Barcelonu. Štaviše, ako to bude moguće na bilo koji način, igrač bi volio do kraja karijere nastupati za ‘Blaugranu’.

S druge strane, aktuelni ugovor ovog ofanzivca za Camp Nou stadion veže do ljeta 2027. godine. Ipak, Barca želi da produži saradnju i da ponajveća zvijezda momčadi potpiše novi ugovor.

Katalonci pod vodstvom Hansija Flicka izgledaju zaista nevjerovatno. Iako je možda previše rano za nešto prognozirati, nije nemoguće da uskoro gledamo Barcelonu kako osvaja sve moguće trofeje.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime