UDARNA VIJEST! Ten Hag otišao, United preuzima Terzić i odmah kreće u dovođenje jednog od najboljih igrača svijeta

281024Terzić

Nizozemski stručnjak Erik ten Hag danas je konačno otpušten sa mjesta trenera u Manchester Unitedu, a čelnici engleskog velikana odmah su se bacili u potragu za njegovim nasljednikom.

Sa klupom Manchester Uniteda povezuju se brojni stručnjaci poput Simonea Inzaghija, Garetha Southgatea, Thomasa Franka i Xavija Hernandeza. Međutim, čini se da niko od pomenutih neće na Old Trafford.

Naime, Edin Terzić je menadžer koji se također dovodio u vezu sa ‘Crvenim đavolima’, dok najnovije informacije iz Manchestera govore da će upravo sjajni 41-godišnjak preuzeti kormilo nekadašnjeg šampiona Engleske.

Pojedini izvori su već otišli korak dalje i tvrde da će Terzić odmah po svom dolasku krenuti u operaciju dovođenja jednog od trenutno najboljih nogometaša svijeta. U pitanju je Raphinha iz Barcelone.

Brazilski napadač igra zaista nestvarno pod vodstvom Hasnija Flicka u Barci, a Katalonci ga ne misle pustiti za cifru koja je manja od 100 milijuna eura.

Nema apsolutno nikakve dileme da će pred Terzićem i čelnicima Uniteda biti izuzetno težak zadatak. Ipak, jasno je da bi Raphinha predstavljao spektakularno pojačanje za giganta s ‘Teatra snova’.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime