Lionel Messi otvorio dušu nakon promašenog penala!

Lionel Messi propustio je realizirati penal u prvoj utakmici Argentine na Svjetskom prvenstvu protiv Islanda. Messi pri rezultatu 1:1 nije uspio dovesti Gaučose u vodstvo, vratar Halldórsson zaustavio je njegov loš pokušaj.

[ads1]

 

Messi je nakon promašenog penala i razočaravajućeg remija protiv debitanta na Svjetskom prvenstvu u razgovoru za medije otvorio dušu i priznao da ga je ovakav početak iznimno potresao.

Da sam zabio, promijenio bi se scenarij. To je bila prednost koju smo morali iskoristiti“, započeo je Messi.

Očito je da me boli što sam propustio realizirati penal.  Siguran sam da bi se oni tada više otvorili i došli bismo do više prostora. Osjećam se odgovorno jer nisam uspio donijeti tri boda, nema sumnje da je moj promašaj sve promijenio.

Lionel Messi Island nocna mora otvorenje SP

Nastavljamo natjecanje s gorkim okusom u ustima jer nismo uzeli tri boda koja smo zaslužili. Pobjeda na otvaranju je uvijek jako važna, no što je tu je, sada moramo razmišljati o Hrvatskoj“, završio je vidno razočaran kapetan Argentine.

Argentina drugu utakmice skupine D igra u četvrtak (21. juna) u 20 sati na stadionu u Nizhny Novgorodu protiv Hrvatske, koja je sinoć slavila s 2:0 protiv Nigerije i trenutno je vodeća u ovoj skupini.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=JEQ-84L6lHM” width=”620″ height=”320″ responsive=”no”]