Juan Sebastian Veron bez dlake na jeziku o Lionelu Messiju!

Bivša zvijezda Serie A i reprezentacije Argentine, Juan Sebastian Veron, prokomentirao je karakterne osobine Lionela Messija. Veron smatra da Messi nema liderske sposobnosti kao Diego Armando Maradona.

[ads1]

 

Veron je tijekom dugogodišnje karijere igrao i s Messijem i s Maradonom, a bivši vezni igrač Gaučosa skrenuo je pažnju svojim sunarodnjacima da je potpuno krivo očekivati da Messi bude kao Maradona.

Jasno mogu reći da Messi nije kao Maradona nakon što sam imao priliku igrati s obojicom“, započeo je Veron u intervjuu za Gazzettu dello Sport.

Veron oprao Messija Maradona lider

Maradona je bio pokretačka sila, velika referentna točka i netko koga poznajete, na koga ste uvijek mogli računati. Messi, s druge strane, vrlo je sramežljiva osoba. Nije stvoren da bude vođa. Ne sumnjam u njegovo nogometne znanje, već u njegove karakterne osobine“, završio je 43-godišnjak.

Argentina u posljednjem kolu skupine D mora pobijediti Nigeriju kako bi imala šansu za plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva. Utakmica je na rasporedu sutra (26. juna) od 20 sati.