GOTOVO JE: Nikola Kalinić ima novi klub!

Izvješća u Španjolskoj ukazuju kako je prelazak Nikole Kalinića iz Milana u Atletico Madrid praktički gotova stvar. Rođeni Solinjanin u Simeoneovu momčad dolazi na posudbu, ali s obvezom kupnje po isteku iste.

Nikola Kalinić prošlog se ljeta pridružio Rossonerima iz Fiorentine u transferu vrijednom 25 milijuna eura, ali uspio je postići samo šest golova tijekom cijele sezone.

Da bi sezona bila još gora, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, izbacio ga je iz momčadi sa Svjetskog prvenstva, nakon što je odbio ući u igru u susretu protiv Nigerije. Osvajanje srebrne medalje svoje reprezentacije Kalinić je gledao od kuće.

Međutim, Marca izvještava da su Rossoneri dogovorili sve uvjete s Atleticom za Kalinića, a radi se o posudbi s obvezom kupnje po isteku iste za 18 milijuna eura.

Tridesetogodišnjak danas bi trebao otputovati u Madrid kako bi kompletirao transfer, a Milan se okreće novim napadačkim opcijama. Kao najvjerojatnije pojačanje za Gattusovu momčad spominje se Simone Zaza iz Valencije.

Hoće li Kalinić imati važnu ulogu u Simeoneovom Atleticu?

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=S7A_hc4KBSk&t=13s” width=”620″ height=”320″ responsive=”no”]