Dalić napušta reprezentaciju: Dobio je ponudu koja se ne odbija?!

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, nakon osvojenog srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, postao je najveći trener u povijesti hrvatskog nogometa.

Zlatko Dalić ima ugovor još dvije godine, a navodno mu u Hrvatskom nogometnom savezu planiraju ponuditi novi poboljšani ugovor prema kojem bi zarađivao milijun eura godišnje.

Međutim, Sportske novosti prenose informaciju da se najbolji trener Svjetskog prvenstva našao na radaru brojnih bogatih klubova iz Azije, a prvenstveno se misli na Kinu.

Navodno mu jedan klub iz Kine nudi 5 milijuna dolara godišnje, uz raznorazne potencijalne bonuse. Ako Dalić prihvati ovu ponudu ući će u društvo 50 najplaćenijih nogometnih trenera današnjice.

Mogu ja trenirati Barcelonu, biti izbornik Brazila, ali ovo će mi uvijek biti najdraži posao“, rekao je Dalić na dočeku u Varaždinu.

Također, nagađa se da predsjednik HNS-a Davor Šuker radi na povećanju Dalićeve plaće na milijun eura po sezoni, što bi ga učinilo najplaćenijim hrvatskim izbornikom svih vremena.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=cDSaoWFISVI” width=”620″ height=”320″ responsive=”no”]