Pregovori u tijeku: Roma odabrala Alissonovog nasljednika!

Roma je započela pregovore s Copenhagenom za Robina Olsena, izvještavaju talijanski mediji. Nagađa se da će švedski vratar Vučicu koštati između 15 i 20 milijuna eura.

Roma je jučer službeno prodala Alissona Beckera Liverpoolu za 72,5 milijuna eura, a radi se o rekordnoj svoti plaćenoj za jednog vratara. Međutim, u Romi žele potrošiti samo dio toga novca na njegovu zamjenu.

Agent švedskog vratara Robina Olsena, jučer je uočen u glavnom gradu Italije, a Gazzetta dello Sport tvrdi da je 28-godišnjak primarni cilj Rome za Alissonovu zamjenu.

Copenhagen traži 15-20 milijuna eura, dok u Romi pokušavaju smanjiti cijenu na desetak milijuna. Sportski direktor Vučice, Ramon Monchi, vješt je pregovarač, pa je za očekivati da će uspjeti smanjiti zahtjeve Danaca.

Olsen iza sebe ima briljantno odrađeno Svjetsko prvenstvo u Rusiji, gdje je sa svojom Švedskom dogurao do četvrtfinala. Dvadesetosmogodišnjem vrataru ugovor s danskim klubom ističe u ljeto 2020. godine, a prema Transfermarktu vrijedi tek 2,5 milijuna eura.

Da li je Olsen dostojna zamjena sjajnom Alissonu?

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=xP1vMabqz9w” width=”620″ height=”320″ responsive=”no”]