Inter Milan ne odustaje: Nudi Modriću nestvarnu plaću!

Inter ne odustaje od dovođenja Luke Modrića iz Real Madrida. Premda je predsjednik Kraljevskog kluba, Florentino Perez, jučer izjavio da Hrvat može napustiti klub samo za 750 milijuna eura, Nerazzurri imaju novi plan.

Inter Milan učinit će sve kako bi na Giuseppe Meazzu doveo najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji. Corriere della Serra tvrdi da su Nerazzurri za Modrića pripremili četverogodišnji ugovor prema kojem bi zaradio 46 milijuna eura.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=AaqUF5AKCb4″ width=”620″ height=”320″ responsive=”no”]

Iako je Florentino Perez jučer izjavio da će Inter ‘morati platiti 750 milijuna eura za Modrića’, novinar talijanskog Sky Sporta Gianluca Di Marzio uvjeren je da će se predsjednik Reala smekšati, baš kao u slučaju Cristiana Ronalda.

Inter ima ideju Modrića dovesti na jednogodišnju posudbu vrijednu 15 milijuna eura, s opcijom obavezne kupnje po isteku iste za dodatnih 25 milijuna eura.

Prema takvom planu, Inter bi za Modrićeve usluge, s transferom, plaćom, poreznim troškovima i sponzorskim ugovorima, u četiri godine, potrošio oko 150 milijuna eura.

Vrijedi li 32-godišnji Modrić toliko novca?

https://twitter.com/EnjoyInterNews/status/1025322607216865280