LIVERPOOL NASTAVLJA NIZ: Salah u glavnoj ulozi!

Nogometaši Liverpoola su u posljednjem susretu drugog kola engleske Premier lige slavili na gostovanju kod Crystal Palacea s 2:0. Pogotke za Redse postigli su Milner i Mane.

Jurgen Klopp je ostao vjeran istoj početnoj postavi kao i u prvom kolu na Anfieldu koja je pobijedila West Ham United s 4:0.

Zanimljivo, na tribini je ostao drugi vratar Liverpoola, Loris Karius, što je još jedna potvrda da je njegov odlazak u turski Bešiktaš na korak od realizacije.

Redsi su poveli na samom kraju prvog poluvremena nakon što je Mohamed Salah srušen u kaznenom prostoru. Riječ je o dvojbenom kaznenom udarcu, a siguran izvođač bio je James Milner.

U drugom dijelu gledali smo dominaciju Kloppove momčadi. Glavu ulogu susreta odigrao je Salah, koji je nakon izborenog kaznenog udarca iznudio isključenje sunarodnjaka Wan-Bissake u 75. minuti.

Palace je u 93. minuti imao udarac iz kuta, a u nadi da dođu do izjednačujućeg pogotka dogodila se brza kontra Liverpoola koju je pogotkom okrunio Sadio Mane.

Liverpool je nakon dva kola stopostotan, a jedini je klub Premier lige koji još nije primio pogodak. Redsi imaju gol razliku 6:0.