Bayernov Hrvat odbio igrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju!

Hrvatska nogometna reprezentacija ostala je bez još jednog velikog nogometnog talenta. Prema tvrdnjama Večernjeg lista, stoper minhenskog Bayerna, Josip Stanišić, odlučio je nastupati za Njemačku.

Mladi stoper minhenskog Bayerna hrvatskih korijena Josip Stanišić odlučio je nastupati za njemačku nogometnu reprezentaciju, tvrdi Večernji list.

U razgovoru s Josipovim ocem prije nekoliko dana priopćeno nam je kako se ipak odlučio nastupati za Njemačku“, rekao je glavni instruktor HNS-a Sreten Ćuk.

Trener Bayerna Niko Kovač koristio je 18-godišnjeg Stanišića na ovoljetnom Internation Champions Cupu.

Skautirajući Josipa, uvjerili smo se kako je riječ o jako talentiranom igraču, zato je i dobio naš poziv. No, očito pod utjecajem kluba, Stanišić je donio svoju odluku. Žao nam je zbog toga“, završio je Ćuk.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=xlR-XtIIOT4″ width=”620″ height=”320″ responsive=”no”]

Stanišić igra na poziciji stopera, rođen je 2000. godine, a u Bayernu je već godinu i pol. S klubom je osvojio kadetsku Bundesligu te jugozapadnu skupinu juniorsku Bundesligu.

Hrvatska je prije dvije godine izgubila još jednog velikog talenta, Christiana Pulišića, koji je odlučio nastupati za reprezentaciju SAD-a.