Marko Livaja: Imamo poseban motiv za utakmicu sa Španjolskom!

Novopečeni hrvatski reprezentativac Marko Livaja, koji je u četvrtak debitirao za reprezentaciju protiv Portugala, uvjeren je da će u utorak protiv Španjolske opravdati izbornikov poziv.

Marko Livaja je u četvrtak prvi put nastupio za seniorsku reprezentaciju Hrvatske u prijateljskom susretu s Portugalom koji je završio neriješenim ishodom 1:1. Napadač grčkog AEK-a odigrao je zadovoljavajućih 57 minuta.

Hvala izborniku Daliću što mi je pružio šansu, stvarno sam ponosan i nadam se da ću opravdati njegova očekivanja“, rekao je 25-godišnjak.

Livaja bi u reprezentaciji trebao zamijeniti Marija Mandžukića koji se nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji odlučio oprostiti od dresa Vatrenih. Očekuje se da će Splićanin krenuti od prve minute u utorak protiv Španjolske u sklopu Lige nacija.

Španjolska je težak protivnik, koji nije bio na očekivanoj razini na Svjetskom prvenstvu, ali sada ima mnogo mladih i talentiranih igrača. Svi će nas sada gledati, a mi imamo poseban motiv, odlično odigrati nakon sjajnog Svjetskog prvenstva“, zaključio je Livaja.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=p7uhZW5muvk” width=”620″ height=”320″ responsive=”no”]