BOMBA IZ FRANCUSKE: Zinedine Zidane ima novi klub?!

Francuski L’Equipe je prije mjesec dana objavio senzacionalnu naslovnicu sa Zinedineom Zidaneom u prvom planu. Tada je francuski list tvrdio da će Zidane preuzeti Manchester United, prije ili kasnije.

Aktualni trener Manchester Uniteda Jose Mourinho našao se na udaru kritika javnosti nakon jučerašnjeg šokantnog poraza u 3. kolu Liga kupa od drugoligaša Derby Countyja na Old Traffordu.

Crveni vragovi su ispali nakon lutrije kaznenih udaraca, a tragičar je bio Phil Jones kojemu je Derbyjev vratar obranio udarac s bijele točke u osmoj seriji. U regularnom dijelu bilo je 2:2, a do 95. minute United je bio pred ispadanjem, no tada se ukazao Fellaini koji ga je samo privremeno spasio.

Novom blamažom postalo je jasno da je Mourinho na izlaznim vratima Old Trafforda, a kao njegov nasljednik najbolje kotira Zinedine Zidane!

Zidane je bez posla otkad je nakon osvajanja treće uzastopne Lige prvaka napustio Real Madrid. Pisalo se da bi se mogao vratiti u Juventus u ulozi sportskog direktora, ali Francuz nije bio zainteresiran za tu ulogu.

Proslavljeni francuski nogometaš trenutno se nalazi u Londonu gdje je na odmoru sa svojom suprugom. Zidane je i dalje ‘na burzi rada, a francuski mediji, baš kao i engleski, uvjereni su da čeka poziv Manchester Uniteda.

Da li je Zidane pravi trener za Manchester United?

260918ZidaneLondon