Diego Simeone objasnio zašto se uhvatio za međunožje!

Nogometaši madridskog Atletica su u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka s 2:0 pobijedili momčad Juventusa.

Nakon slabašnog prvog dijela bez pogodaka, Atletico je u nastavku nadigrao Juventus i rezultat je mogao biti i uvjerljiviji. Diego Costa je promašio zicer, Griezmann je pogodio gredu, a Morati je VAR poništio gol.

Međutim, u 79. minuti je Atletico konačno poveo. Nakon kornera u gužvi se najbolje snašao Gimenez. Klupa Atletica je skočila, a posebno je euforičan bio trener Atletica Diego Simeone koji je urlao i hvatao se za međunožje.

Nakon utakmice najviše se pričalo o vulgarnoj proslavi Simeonea, tako da je trener Atletica morao objasniti zašto je to napravio i kome je to bilo upućeno.

Napravio sam istu stvar kao igrač Lazija protiv Bologne. Napravio sam to opet da pokažem našim navijačima da imamo muda. Moja gesta nije bila usmjerena protiv Juventusa, već prema našim navijačima“, otkrio je Simeone pa dodao:

Priznajem, to nije bila lijepa gesta, ali osjetio sam potrebu to napraviti. Morao sam pokazati kako se osjećam. Ispričavam se svima koje sam možda uvrijedio, ali bilo je to od srca”, rekao je Argentinac.