Nevjerica u Realu: Pogba traži uvjete kao predsjednik države!

Francuski veznjak Paul Pogba čini sve kako bi razljutio čelnike Manchester Uniteda koji će gotovo izvjesno pristati na pregovore sa Real Madridom ovo ljeto.

 

Pogba vidi svoju budućnost na nekom drugom mjestu, mnogi nagađaju u Madridu, ali nastavi li ovako pregovarati, mogao bi uskoro potražiti drugog poslodavca.

Francuz želi biti najplaćeniji igrač u Real Madridu, također, njegov transfer iz Manchester Uniteda mora biti skuplji od 120 milijuna eura, što automatski znači da Perez mora srušiti klupski rekord u transferima.

Zatim, traži godišnju platu veću nego što je imao Cristiano Ronaldo, navodno oko 19 milijuna eura svake sezone, što je pomalo suludo kada se uzme u obzir ko sve “stanuje” u svlačionici Kraljeva.

Pogba se želi ujediniti sa svojim brojem kad potpiše, a to znači da bi postojeći vlasnik šestice Nacho Fernandez morao prepustiti svoj broj.

Također je naglasio da svojim autom želi ići na gostovanja, a ne klupskim autobusom što je praksa svakog kluba. Zizou želi ovog igrača u veznom redu, ali nakon ovih zahtjeva će debelo razmisliti.

https://www.youtube.com/watch?v=Hw-lmHRM_0A