KAKAV PERIOD ZA REDSE: Finale Lige prvaka, zatim potvrda BRUTALNOG transfera?

Liverpool će za vikend imati jedinstvenu priliku da kruniše odličnu sezonu kada će u finalu Lige prvaka snage odmjeriti sa Tottenhamom.

Redsi su odigrali sezonu za pamćenje u kojoj su vodili grčevitu borbu za trofej u Premeirshipu, ali je ipak Guardiolina ekipa bila uspješnija i ponovo odbranila trofej.

Međutim, pred jednim od najvećih engleskih klubova je finale najelintijeg takmičenja u Evropi i nema dileme da će osvajanje istog biti “melem na ranu” navijačima.

Pored finala Lige prvaka, navijači mogu biti radosni jer je Liverpool započeo pregovore sa Lilleom oko transfera Pepea, momka koji je zaludio Evropu svojim igrama.

Kako navode engleski mediji, Redsi žele dovesti ovog 24-godišnjeg fudbalera u svoje redove i počeli su već pregovore sa viceprvakom Francuske o njegovom angažmanu.

Nicolas Pepe je protekle sezone “eksplodirao” u dresu Lillea. Postigao je 22 gola i upisao je 11 asistencija, a takve partije nisu prošle nezapaženo od strane velikih timova.

Eventualnim potpisom 24-godišnjeg krilnog napadača Liverpool bi bez svake dileme imao najbrutalniji napad, kako u Engleskoj, tako i u Evropi.