KONAČNO: Potvrđen dvoboj Hrvatske i Mađarske na Poljudu!

Hrvatska nogometna reprezentacija 10. oktobra će kvalifikacijsku utakmicu za Europskog prvenstvo protiv Mađarske ipak odigrati na splitskom Poljudu.

Na sastanku je Hrvatski nogometni savez predstavljao izvršni direktor Marijan Kustić i dopredsjednici Ante Kulušić i Damir Mišković, u ime Hajduka bio je predsjednik uprave Marin Brbić, dok je delegacija Grada bila najbrojnija.

Zanimljivo, predsjednik HNS-a Davor Šuker se na Poljudu nije pojavio jer je u to vrijeme bio na službenom putu.

Za sve velike stvari treba vremena. Ne može se preko noći riješiti sve, ali veseli me podrška Grada i organizacija utakmice protiv Mađarske. Drago mi je da smo nakon niza godina imali ovakav sastanak“, rekao je Kustić.

Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara je nakon sastanka zahvalio svima koji su sudjelovali u razgovorima i “počeli rješavati probleme“, kao i da se “veseli igranju reprezentacije na najljepšem stadionu“.

Predsjednik uprave Hajduka Marin Brbić je podsjetio da problemi između HNS- a i Hajduka nisu od jučer, ali se počelo o njima razgovarati. Dodao je da će pratiti razvoj situacije, ali da Hajduk zasad neće biti uključen u organizaciju.