Poznata britanska starleta otkrila “mračnu stranu” Riisea

Poznata britanska starleta Katie Price objavila je zanimljivu autobiografiju u čijem se odlomku spominje i razočarenje u nekadašnju zvijezdu Liverpoola, John Riisea.

Određeni vremenski period od objavljivanje autobiografije Katie je uspjela skrivati da se radi o Riiseu tako što mu je dodijelila nadimak ‘Mister X‘.

Međutim, mediji su ubrzo saznali da se radi o nekadašnjem igraču Liverpoola u kojeg se autorica razočarala nakon prve romanse.

Rezultat slika za john riise

“Beng, beng, beng… U jednom trenutku sam se uspaničila i pomislila: Sranje, ako ovo uskoro ne prestane, zauvijek ću ostati vezana za ovaj krevet”

“Umjesto da ima seks sa mnom, on je imao seks na meni. Umjesto da me niježno mazi, kao što to većina žena voli, bio je kao hilti bušilica na maksimalnoj brzini.” – stoji u odlomku.

View this post on Instagram

So pleased with my results from @comfortzonesurgeryofficial truly professional really looked after me before and after the surgery . Remember problems with surgery can happen in any country inc UK America Turkey lots of others too so always remember we are individuals and always risks with any surgery and make sure you look into all the places you go