KAKAV POTEZ: Modrić raspametio navijače talijanskog velikana!

Luka Modrić, osvajač Zlatne lopte 2018. godine, izazvao je lavinu reakcija među navijačima Milana nakon što je “lajkao” objavu na službenom Instagram profilu Rossonera.

Ugledna Gazzetta dello Sport raspisala se o dolasku Modrića u Milan, a kao važnu vijest donosi njegov novi potez na društvenim mrežama. Naime, 33-godišnjem veznjaku sviđa se podsjetnik na to kako je Milan na današnji dan 2011. osvojio talijanski superkup.

Navijači talijanskog velikana oduševljeno su reagirali i kada je kapetan ‘Vatrenih’ prije tjedan dana “lajkao” objavu da Milan u prvom kolu igra protiv Udinesea, a ovo sada smatraju novim dokazom da je blizu prelaska u njihov klub.

Simpatizeri Milana su nakon toga Modrićev profil zasuli porukama “dobrodošlice” u njihov klub. Naravno, nisu samo potezi na društvenim mrežama dokaz Modrićeve bliskosti s Milanom.

Prije tri tjedna Modrićev menadžer Vlado Lemić pregovarao je s Milanom o transferu svog igrača, samo godinu dana kasnije nakon što je u istom gradu to radio s Interom.