TOTALNI RASPAD: Evo zašto Zidane razmišlja o NAPUŠTANJU Real Madrida

Sezona za Real Madrid još uvijek nije počela, a tenzija je dostigla najveći mogući nivo. ‘Kraljevi’ su odigrali očajan pripremni period za kojeg je zaslužan samo jedan čovjek.

 

Francuski stručnjak vratio se u Real Madrid i tada je počela euforija navijača koji su smatrali da će stvari krenuti na bolje nakon katastrofalne prethodne sezone.

Međutim, Real je i pod vodstvom Zidanea nastavio pružati neprepoznatljive partije. Potrošena je ogromna cifra novca na pojačanja koja ne dobijaju mnogo prostora za igru, jer Francuz vjeruje u ekipu sa kojom je ispisao historiju.

Nakon što je klub napustilo nekoliko igrača, stvorili su se novi problemi. U trenutnom rosteru tima popularni ‘Zizou’ ima samo šest veznjaka. zbog čega je prema pisanju britanskih medija došao u novi konflikt sa Florentinom Perezom.

Predsjednik jednog od največih klubova na svijetu nije ispunio želju novom/starom treneru i zbog toga je vrlo moguće da na početku nove ligaške sezone svjedočimo totalnom raspadu tima.

Zidane je spreman povući se nakon što mu Perez nije doveo Paula Pogbu, prenosi španski novinar Diego Torres za britanske medije.

https://www.youtube.com/watch?v=uFR3UB_m0xQ

“Zidane je Pogbi lično obećao da će ga dovesti u Madrid, a sada je zbog propalog transfera on ispao negativac.”

“To je samo pojačalo nepovjerenje koje Zidane ima prema Perezu. Za Zidanea, Pogba je temelj projekta koji želi izgraditi u Realu i njegovim ostankom u Manchesteru sve je ugroženo.” – kazao je Torres.