Transformacija debeljuškastog Meksikanca: Andy Ruiz osjetno smršavio!

Ostalo je još osam tjedana do uzvratnog meča između Anthonyja Joshue i prvaka teške kategorije Andyja Ruiza Jr. (30).

U prvom meču britanskog je boksača šokirao debeljuškasti Meksikanac.

Joshua ima velik broj sparing partnera koji imaju stil sličan Ruizu. Prije prošlog meča bilo je teško pronaći boksače poput Andyja. Niske, debeljuškaste, ali s brzim rukama. Sad smo to uspjeli i mislim da pripreme teku najbolje moguće“, rekao je promotor Joshue, Eddie Hearn.

Iako iz Joshuinog tima vjeruju da će njihov boksač ovaj put biti potpuno spreman za Ruiza, Meksikanac je pripremio iznenađenje.

Naime, Ruiz je skinuo dosta kilograma te će u borbu ući značajno mršaviji. Na Instagramu je podijelio fotografiju trenutnog izgleda te je očigledno kako će u Saudijskoj Arabiji to biti drugačiji boksač od onog na kojeg smo naučili.

View this post on Instagram

Hard work and dedication

Njegovoj transformaciji najviše je pomoglo to što je na jelovnik uvrstio avokado. Tako sad dan započinje s omletom od gljiva, špinatom i avokadom, za ručak jede salatu od piletine, kao međuobrok uzima orašaste plodove i voće, dok je za večeru na stolu odrezak ili riba.

Ruiz se potpuno uozbiljio vjerojatno svjestan težine pojaseva koje ima u vlasništvu, kao i financijske zarade u slučaju obrane naslova.