Mourinho kreće u rat s Realom za potpis jednog od najboljih igrača svijeta!

Karizmatični portugalski nogometni trener Jose Mourinho nedavno je preuzeo Tottenham i odmah utvrdio gdje “škripi” u momčadi.

Mourinho smatra da Tottenham ima velikih problema u zadnjoj liniji i zato se odmah odlučio baciti u potragu za defenzivnim pojačanje. Savršenog igrača pronašao je u Italiji, a za njega je voljan platiti ogromnu sumu novca.

Engleski mediji tvrde kako Mourinho želi dovesti Kalidoua Koulibalyja iz Napolija. Za njega je veliki interes pokazao i Real Madrid, ali i brojni drugi europski velikani.

Senegalski stoper u Napoliju je od ljeta 2014. godine kada je stigao iz belgijskog Genka za samo sedam i pol milijuna eura, a od tada se izgradio u ponajboljeg stopera svijeta.

Napoli za njega traži oko 100 milijuna eura, a spomenuti iznos bi Koulibalyja učinio najskupljim stoperom svih vremena.

Podsjetimo, Mourinho je Koulibalyja pokušao dovesti i kada je bio trener Manchester Uniteda, ali tada ga predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis nije htio prodati.

Međutim, situacija se od tada dosta promijenila. Nedavno je došlo do velike svađe između De Laurentiisa i igrača. Koulibaly je navodno žestoko kažnjen, a neke informacije govore da mu je kontroverzni predsjednik uskratio čak 200 tisuća eura.