U SVOM STILU: Juve u sjeni pandemije kupuje savršenog partnera Ronaldu!

Italijanski prvak i potpuni vladar Serije A posljednjih godina Juventus će kao i svake sezone učestovati u nekoliko fantastičnih transfera.

Iznenadni problem koji se pojavio u rosteru ‘Stare dame’ je nedostatak klasičnog napadača i pored činjenice da je u Torinu sa Sarrijem stigao i Gonzalo Higuain.

Svima je postalo jasno da Argentinac polako gubi korak za ostatkom momčadi i uprava je zbog toga krenula u potražnju za novim golgeterom. Čini se da je izbor i više nego jednostavan.

Cristiano Ronaldo tražio je savršenog partnera kakvog je imao u Real Madridu u vidu Karima Benzeme, a mediji prenose da će mu društvo u napadu Juventusa sada praviti Tottenhamov Harry Kane.

Iako je Englez vrtoglavo skup igrač, pandemija koronavirusa diktirat će tempo na tržištu ove godine i vrlo je izvjesno da će londonski klub biti primoran za manju cifru pustiti svog najboljeg strijelca.

Pored Kanea kao novi napadač pominjao se Mauro Icardi, ali je u ovom trenutku realna opcija za njega transfer u Atletico Madrid.

Napadač Tottenhama nedavno se oporavio od povrede i spreman je vratiti se u formu i na ljeto čekati rasplet situacije i eventualni dogovor klubova.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime