A, SADA ONO PRAVO! Povratak Bundeslige i derbi Vestfalije

Nastavlja se Bundesliga, Meridian njemački specijal sa preko 7.000 kvota za kladjenje!

Svaka čast Belorusiji, Tajvanu i Uzbekistanu, ali čekalo se i dočekalo ono pravo – poslije dva mjeseca pauze i oprečnih informacija, ovog vikenda konačno kreće prva od
liga petice – njemačka Bundesliga.

Bajern, Dortmund, Lajpcig, Šalke vraćaju se u velikom stilu na tikete u Meridianu, koja je kao i uvijek pripremila najbolje kvote za kladjenje.

Već sada ovo kolo će ispisati novo poglavlje u istoriji fudbala, jer ne samo da će se mečevi igrati bez prisustva publike, nego i timovi neće u isto vrijeme istrčati na teren, biće zabranjeno grljenje igrača tokom proslave gola, a neće biti ni tradicionalne grupne fotografije uoči početka meča. Prava fudbalska sezona iz filmova naučne fantastike.

Centralni meč, i to u čuvenom njemačkom terminu u subotu od 15:30h, svakako je vječiti derbi Vestfalije, gde Dortmund dočekuje Šalke 04.

Ukoliko žele da održe tempo u borbi za titulu, domaći više nemaju prava na kiks. Bilo da si uz „milionere“ ili „plavce“, Meridian kladionica samo za ovaj meč pripremila je više od 800 različitih igara u standard i uživo kladjenju.

Tradicija kaže da je na ovom meču „pod mora“ puno golova, zato je u ponudi kvota 1.67 na igru 3+, odnosno za uslove njemačkog fudbala više nego dobrih 2.56 za barem dva gola u prvom poluvremenu.

Njemački fudbal već mjesecima potresa neizvjesnost u vezi sa sudbinom vlasničke strukture fudbalskih klubova, iza čega stoji vlasnik Hofenhajma, milijarder Ditmar Hop.

Zato je svaki meč ovog kluba u žiži javnosti, pa je ista situacija i ovog vikenda, kada dočekuje Hertu u još jednom derbiju kola.

S obzirom na nezavidnu poziciju gostiju iz Berlina koji se bore za opstanak, na ovom meču je za očekivati barem po gol u mreži oba tima – Meridian ti je za ovu igru pripremio više nego dobrih 1.70. Za hrabrije, dvojka na Hertu plaća fenomenalnih 3.15.

A u Berlin putuje i aktuelni šampion Bajern Minhen. Domaći Union Berlin još uvijek nije siguran za opstanak u elitnom rangu, ali će bodove za sigurni kraj sezone morati da
potraži negdje drugde – kvota da će Bavarci još u prvom poluvremenu obezbijediti trijumf je više nego dobrih 1.55.

Oči cijelog fudbalskog svijeta ovog vikenda su uprte ka Njemačkoj, zato se zabavi i zaradi u najboljoj sportskoj ponudi Meridiana.

115 KOMENTARI

  1. Pravi fudbal, svi su se zazeljeli sporta tako da smo jedva docekali da nesto krene. Ovi iz Meridiana jedva docekali da nam serviraju kvote, a vala i ja sam se pozelio odigrati normalan tiket.

  2. Vrhunske kvote na sve igre i meceve.Pored toga,odlicne on line igre,bonusi,nagrade..Svaki dan,nova iznenadjenja.Ko se nije registrovao,sto prije.

  3. Da nisam procitao, ne bih ni znao da je krenula. Odmah sam odigrao tiket kod njih, pa kako bude. Valjda ce i ostale lige krenuti, pa da se kladimo kao ljudi.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime