IZLETJELO MU: Leroy Sane slučajno otkrio novi klub Kaija Havertza!

Bayern München je tri prijelazna roka jurio Leroya Sanea i na kraju ga doveo po “akcijskoj tarifi” ovog ljeta, a na njegovom predstavljanju u bavarskom gigantu, omaknula mu se jedna greška.

Dok je odgovarao na pitanja novinara, koji su bili zainteresirani za njegove ambicije i delikatnu odluku da nakon igranja u Schalkeu obuče dres Bayerna, talentirani Sane otkrio je koga je Chelsea kupio, a da to još uvijek nije službeno objavio!

Dobro je za Chelsea da su kupili dva supertalenta iz Njemačke. Mislim na Kaija Havertza i Tima Wernera koji su vrhunski igrači“, ispalio je Sane i zaskočio nogometnu javnost.

Naime, Werner je već potpisao za Chelsea, platili su ga ‘Bluesi‘ oko 50 milijuna eura, dok već neko vrijeme pregovaraju oko Havertza koji je želio pričekati da vidi hoće li se momčad Franka Lamparda plasirati u Ligu prvaka, pa bi tek onda napustio Bayer.

Međutim, očito je da je to već gotov posao, iako je do kraja ostalo još jedno kolo Premier lige, pošto je njegov suigrač iz reprezentacije i dobar prijatelj potvrdio bez mnogo okolišanja.

Za sada nije poznato koliko će iznositi vrijednost transfera Havertza u Chelsea, spominje se cifra od čak 100 milijuna eura, a neće biti iznenađenje da se zbog ovog gafa Sane, ili Bayern, uskoro opravdaju putem društvenih mreža.

Izravno su se upleli u pregovore između Bayera i Chelseaja, a poznato je da klubovi vole ekskluzivnost zadržati za sebe iz brojnih razloga.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime