Bešić: Reprezentacija Bosne i Hercegovine je za mene svetinja

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Bešić, na svom Twitter profilu, saopćio je da želi bolju komunikaciju s medijima i navijačima, prenosi Fena.

“Svjestan sam da komunikacija sa medijima i navijačima  od mog dolaska u reprezentaciju nije bila na najvišem  nivou, želim to ispraviti. Zbog toga sam otvrio Twitter račun MoBesic, preko kojeg će mediji u BiH, ali i u Engleskoj moći pročitati moja razmišljanja o aktuelnim situacijama”, napisao je Bešić.

Član engleskog premijerligaša Evertona, napisao je da su mu navijači   oduvijek davali podršku i da  im se na ovaj način želi odužiti i zahvaliti na svemu što su uradili za njega i bh. selekciju.

“Za mene je reprezentacija BiH svetinja. Svjestan sam da i mediji rade svoj posao najbolje što znaju, baš kao što i ja pokušavam raditi svoj. Stalo mi je da imamo dobar odnos i u to ime pružam ruku svim medijima u BiH koji žele istinito i objektivno izvještavati, te prenositi samo tačne informacije, kako bi i naši vjerni navijači, koji su nas pratili po cijeloj Evropi, ali i svijetu, znali pravu istinu”, napisao je Bešić na svom Twitter profilu.