Bivši igrač Barcelone na korak od prelaska u beogradski Partizan!

Valiente Partizan transfer nagadanja

Čelnici beogradskog Partizana rade punom parom na pojačavanju kadra za novu sezonu u kojoj će pokušati doći do naslova prvaka Srbije, koji je ove godine otišao u vitrine velikog rivala Crvene Zvezde.

[ads1]

 

Partizan je do sada doveo dvojicu napadača, Nemanju Nikolića i Ricarda Gomesa. Ricardo Gomes došao je iz portugalskog Nacionala, reprezentativac je Zelenortskih Otoka, a karijeru je izgradio u portugalskom drugoligašu Vizeli.

Uz spomenuti dvojac na putu prema Partizanu je i dosadašnji krilni napadač Željezničara, Goran Zakarić. S njegovim dolaskom uprava crno-bijelih popunila je napadačke pozicije, te se sada okreće pojačavanju obrane.

Trener Partizana, Miroslav Đukić, obznanio je da pojačanje za obranu traži u Španjolskoj. Najnovije informacije koje prenosi Telegraf, otkrivaju da je izbor pao na bivšeg štopera Barcelone, 31-godišnjeg Marca Valientea.

Valiente Fabregas Pedro Partizan

Valiente je plod Barcelonine škole nogometa La Masije, a u mlađim kategorijama je bio kapetan Leu Messiju, Cescu Fabregasu i Gerardu Pique. Za prvu momčad Barcelone upisao je 2 službena nastupa, a kasnije je igrao za Sevillu, Valladolid, Maccabi Haifu, a trenutno je član belgijskog Eupena.

Valiente je također nastupao za mlađe kategorije Španjolske reprezentacije (u19 i u20), a ima i nastup za seniorsku reprezentaciju Katalonije.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=jMyTQ5U8YZE” width=”620” height=”320” responsive=”no”]