Britanci tvrde da ovaj tjedan dolazi i službena potvrda o borbi stoljeća

Prema najavama britanskih medija ovaj tjedan će doći i službena potvrda najveće i najbogatije borilačke borbe u povijesti sporta. Riječ je o boksačkom meču između Floyda Mayweathera i kontroverznog Conora McGregora.

Po svemu sudeći uskoro ćemo biti svjedoci neviđenog spektakla u boksačkom ringu, oči u oči suprotstaviti će se Floyd Mayweather i čudesni UFC borac Conor McGregor. Ukoliko se ove najave obistine ova borba će u potpunosti pokupiti epilog borbe stoljeća.

Uz sam boksački spektakl nikako ne smijemo izostaviti neviđenu medijsku pažnju koja bi mogla dostići najveće medijske trošarine u povijesti sporta, a ujedno i postati najbogatijim sportskim događajem u kompletnoj boksačkoj povijesti.

Irski borac Conor McGregor ovom boksačkom borbom bi trebao zaraditi više nego u pet borbi u organizaciji UFC-a. McGregor bi nakon ove borbe mogao postati najbogatiji europski sportaš.

Također, kao potencijalni datum borbe spominje se sam početak lipnja, a mjesto događaja biti će ni manje ni više nego glasovita T-Mobile Arena u kultnom Las Vegasu.