KhabibConor

Conor žestoko uvrijedio Khabiba, a zatim je uslijedio PAKLEN odgovor!

Irski MMA borac Conor McGregor krenuo je u novu ofanzivu. Budući da se glasine o bokserskom meču protiv Paulieja Malignaggija brzo šire, odlučio je u negativnom kontekstu spomenuti Khabiba Nurmagomedova.

Conor ističe kako borci ne smiju biti ku*kice, a onda se obrušio na Khabiba;

“Isto to rekao sam Habibu na kraju treće runde, moje runde. Svaku rundu je kukao sudiji, čak i u četvrtoj dok je bio u mount poziciji. Ako je neko u toj borbi trebao nešto reći sudiji, onda sam to bio ja u prvoj rundi. Četiri minute držao je moje noge bez ikakve aktivnosti. Međutim, borba je borba i je*e mi se za to. Sudijama plaču samo ku*ice. Pokušavao sam zabiti prste u njegovu Adamovu jabučicu. Mnoge su osobe u borilačkom poslu, što sam u posljednje vrijeme shvatio, apsolutne ku*ice. Momci, znam da ste dekintirani, da ste bez love, ali nemojte biti ku*ice bez love”

View this post on Instagram

Let the record show. I like Paulie Malinaggi. Here is a confrontation between us regarding a picture he was upset about. Yes you heard that right. A picture. I told him here to his face. “Don’t be bitching.” Common knowledge I would think for a fighting man. Don’t be a bitch, bitching. The same thing I said to khabib at the end of round 3. My round. Don’t be bitching! Every single round bitching to the referee. He was even bitching in the fourth round from mount position. It baffled me. If anyone should have been saying anything to the referee, it should have been me in that 1st round. That round he held onto my legs for four minutes straight. With zero activity. But a fight is a fight who gives a fuck. Crying to the referee like a proper bitch. I was trying to dig my fingers into his Adams Apple. Many individuals in the fight business, I have learned lately, are absolute bitches. I know you’s are broke boys. But don’t be broke bitches.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Irac nije dugo čekao na odgovor neporaženog ruskog šampiona koji mu je pokvario dan;