CoutinhoBAR

Coutinhovom agentu dosta svega: Neću dopustiti da Barcelona laže, moraju reći istinu!

Agent brazilskog nogometaša Philippea Coutinha, Kia Joorabchian, rekao je da Barcelona konačno mora reći istinu u vezi s ovim igračem te da li ovog veznjaka zaista želi prodati tokom ljetnog prijelaznog roka.

Godinu i po dana nakon dolaska u Španiju, a uslijed interesa Barcelone prema povratku Neymara, Coutinho se nalazi pred odlaskom iz kluba, ali situacija u vezi s ovom situacijom nije nimalo jednostavna, što je i sam agent brazilskog igrača potvrdio.

“Generalni direktor Barcelone Pep Segura mi je prošle sedmice rekao da klub ne želi prodati Coutinha. Isto mi je ponovio i predsjednik kluba, nakon čega smo odlučili da ne gledamo na tržište, zbog čega trenutno nema ponuda za njega”

“Ipak, Barcelonin savjetnik koji je u Brazilu, Andre Cury, radi na potpuno drugi način i traži da se Coutinho uključi u transfer Neymara iz PSG-a. Šutio sam ovaj period, ali neću dopustiti da Barcelona laže o igraču. Oni moraju reći istinu i ako žele da Coutinho ode, moraju to reći. Onda ćemo s igračem odlučiti šta je najbolje za njegovu budućnost.” – kazao je Joorabchain.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku