Ronaldokopačke

Cristiano Ronaldo u novu sezonu ulazi sa novim kopačkama!

Portugalski napadač Cristiano Ronaldo ulazi u svoju drugu sezonu u Juventusu sa novim kopačkama koje je predstavio na prvom treningu.

Juventus se dodatno pojačao ovog ljeta, očekuje se da će još igrača stići u Torino i nema dileme kako će nešto manje iskusniji momci uz Ronalda pokušati konačno osvojiti Ligu prvaka.

Iako je u “poznim” igračkim godinama, Ronaldo izgleda bolje nego ikada. Rekordi i trofeji se nižu kao na traci, što znaju nagraditi popularni brendovi zaduženi za njegov izgled na utakmicama.

Portugalac se u subotu zajedno sa Blaise Matuidijem vratio u centar kluba gdje su održani medicinski pregledi nakon kojih su se pridružili ostatku ekipe na terenu.

Odmah su zapažene nove kopačke koje će Ronaldo nositi na predstojećim utakmicama, a za njih je zadužen popularni brend Nike.

Mercurial Superfly Shuai kopačke posebno su izrađene za zvijezdu Juventusa, a ovim će sasvim sigurno osvojiti kinesko tržište na koje se cilja. Ronaldo će ih predstaviti na turneji u utakmici protiv Intera 24. jula.

 

 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku