Crni ponedjeljak u Engleskoj: Brutalni medijski naslovi!

Nakon što je sićušni Island napravio najveće iznenađenje u povijesti Europskih nogometnih prvenstava i potpuno zasluženo izbacio Englesku, mediji na “Otoku” su zasuli kritikama nogometaše ‘gordi albiona’, a najviše je na udaru, sada već bivši, izbornik Roy Hodgson.

[ads1]

Pitanje je kako će izgledati povratak nogometaša Engleske u svoju domovinu. Razočaranosti i bijesu u engleskoj javnosti nema kraja, mnogi se slažu da je ovo najveći fijasko engleskog nogometa u povijesti. Britanski tabloidi toliko su ogorčeni igrom reprezentacije da su doslovno napravili “pokolj” s uvredljivim naslovima.

Evo nekoliko zanimljivih, ali nadasve brutalnih naslova engleskih medija:

“Sramotan poraz od malenog Islanda. Engleska dva put u tjedan dana ispala iz Europe”, piše Mirror.

“Engleska pretrpjela sramotni poraz uz patetičnu izvedbu protiv briljantnog Islanda”, piše Telegraph.

“Ispali: Kakva farsa!”, piše Metro.

“Hodgsonova momčad ponižena sramotnim ispadanjem s Eura. Engleska je pretrpjela jedan od najponižavajućih poraza u svojoj povijesti nakon što ju je porazio Island”, piše The Guardian.

“Ultimativno poniženje! Engleska izbačena s Eura od strane malenog Islanda u jednom od najvećih iznenađenja u povijesti turnira”, prenosi Daily Mail.

“Nacionalna sramota! Kakav pokolj, krajnji užas, bez ikakve ideje, beskičmenjački i bez imalo srca”, piše brutalni The Sun.