Dijamant u svakom pogledu: Džeko se uključio u veliku humanitarnu akciju

140320Dijamant

Kapetan nogometne reprezentacije BiH Edin Džeko uključio se u humanitarnu akciju podrške ljudima koji se bore protiv zloglasnog koronavirusa.

Italija je najugroženija zemlja svijeta. Iz sata u sat raste broj zaraženih, međutim pozitivna informacije je što je sve veći broj onih koji su se oporavili od ovog opakog virusa.

Brojni klubovi iz Serie A započeli su humanitarnu akciju doniranja novca bolnicama kako bi se pomoglo zaraženima. S akcijom je u subotu krenula i AS Roma, a čim je stigao poziv, Edin Džeko je odmah reagirao i izvršio donaciju.

Želimo zajedničkim snagama pobijediti koronavirus i ponovno se grliti što je prije moguće. Izvršimo donaciju bolnici Spallanzani. Jednostavno je. Otiđite na stranicu AS Roma i tu pronađite sve instrukcije“, poručio je Džeko putem Twittera.

Prema posljednjim informacijama do sada je u Italiji od koronavirusa zaraženo gotovo 18 tisuća ljudi. Sva sportska događanja u Italiji su trenutno prekinuta, a država vodi veliku bitku sa zaustavljanjem pandemije koronavirusa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku