Divan gest Dybale nakon postignutog pogotka zadivio svijet!

U okviru 8. kola Serie A, Juventus je ugostio ekipu Udinesea. Aktuelni prvak je utakmicu završio u svoju korist rezultatom 2-1. Junak pobjede bio je Paulo Dybala. Osim odlučujućih golova, argentinac je zadivio svijet potezom prilikom proslave istih.

[ads1]

Sjajni Dybala je pogodio mrežu Udinesea i zatim otrčao u zagrljaj kolegi Bonucciju, koji zadnjih dana proživaljava teške momente u svom životu nakon sazanja da mu se sin bori sa opakom bolešću.

Sjajni argentinac je pokazao ljudsku veličinu pruživši ogromnu podršku kolegi iz kluba. Bonucci je od trenera Allegrija dobio slobodno vrijeme koje će iskoristiti u provođenu sa porodicom i sinom, koji se po zadnjim informacijama srećom osjeća bolje. Njegovo trenunto stanje je stabilno.

“Zahvaljujem treneru na par slobodnih dana. Vrijeme provodim sa porodicom i sinom. Veliko hvala kolegama iz Rome, Intera, Fiorentine od kojih dobijam poruke podrške. Klub je uz mene što mi mnogo znači u ovim trenutcima koje proživljavam. S radošću vam prenosim da je Matteu bolje.” -izjavio je Leonardo Bonucci.