Dobijamo li novog Zmaja: Baždarević u Lyonu razgovarao sa Miličevićem

Selektor bh. fudbalske reprezentacije Meša Baždarević nedavno je otkrio da namjerava prošiti bazu igrača, a sve je izvjesnije da će Danijel Miličević biti novo ime u našem državnom timu.

Naime, Baždarević je nastavio sa praćenjem potencijalnih reprezentativaca i njegova posljednja stanica bila je Lyon u koji je stigao s jednim ciljem – da se uvjeri u kvalitete Danijela Miličevića.

Fudbaler Genta, unatoč tome, nije osjećao nikakav pritisak. Na terenu je djelovao lepršavo, razgirano, a svoju dobru partiju krunisao je fantastičnim pogotkom kojim je poslao jasnu poruku. 

“Selektor je bio prisutan na sinoćnjoj utakmici. To mi je motiv više, ali ne mogu vam reći o čemu smo tačno razgovarali. To ostaje između nas. Ja sam ranije rekao da imam veliku želju igrati za BiH i potajno priželjkujem poziv, ali o tome ne odlučujem ja. Posjedujem bh. pasoš i nema prepreka za moj nastup”, rekao je za sportsport.ba Miličević.

Miličević slovi za jednog od najboljih veznih nogometaša u Belgiji. Porijeklom je iz Ugljevika, a u prošlosti je nastupao za omladinske selekcije reprezentacije Švicarske.

Odlična varka igrača Genta i fantastičan pogodak Danijela Miličevića protiv Lyona!Lajkujte našu stranicu i podržite nas! – www.sportam.info

Posted by AM Sport on Tuesday, November 24, 2015