Dok Arsenal priprema doček Allegriju, Wenger dogovara veliki posao u Francuskoj

Sve je izvjesnije kako će legendarni trener Arsenala Arsene Wenger na kraju sezone napustiti klupu ‘Topnika’ nakon više od 20 godina. Kao njegov nasljednik najviše se spominje strateg Juventusa Massimiliano Allegri.

Donedavno obožavani Arsene Wenger od strane svih navijača Arsenala izgubio je kompas u vodstvu svoje momčadi. Nakon dvadeset i jedne godine provedene na poziciji trenera Arsenala po svemu sudeći došlo je vrijeme odlaska kultnog trenera s klupe ‘Topnika’.

Kao njegov nasljednik najviše se spominje izvrni trener Juventusa Massimiliano Allegri. Iako je uprava Juventusa uvjerena u ostanak Allegrija, engleski mediji uporno izvještavaju o njegovom dolasku na Emirates.

Premda su mnogi uvjereni kako će Wenger nakon napuštanja klupe Arsenala u trenersku mirovinu jutros je stigla informacija o njegovom velikom angažmanu u rodnoj Francuskoj.

Novinar Sky Sporta Gianluca Di Marzio izvještava o pregovorima bogatog PSG-a s legendarnim Arsenom Wengerom. Ovakav rasplet situacije mogao bi biti uistinu fascinantan.

Foto: Getty Images