030819Dzeko

Dosta mu je čekanja: Džeko postavio ULTIMATUM Interu!

Kapetan reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko jedna je od glavnih tema špekulacija talijanskih medija oko potencijalnog transfera u Inter.

Talijani pišu već gotovo dva mjeseca o tome da će Džeko napustiti Romu i potpisati za Inter, a iako se činilo da će iskusni napadač sigurno na Giuseppe Meazzu, sada je sve izglednije da će ostati na Olimpicu.

Roma i Inter već tjednima pregovaraju oko Džeke i već je svima postalo jasno da je glavni problem novac. Naime, ‘Vučica’ za bh. napadača traži 20 milijuna eura, dok ‘Nerazzurri’ ne želi platiti više od 15 milijuna eura.

Talijanski mediji su u nekoliko navrata pisali da Džeko sigurno prelazi u Inter i da Roma želi prije službene potvrde dovesti zamjenu za njega, ali to se odužilo na nekoliko tjedana i početak nove sezone je sve bliži.

Gazzetta dello Sport je u današnjem izdanju objavila da ni Džeko više ne želi čekati i da je navodno postavio ultimatum čelnicima milanskog kluba. On želi da se sve završi u sljedećih nekoliko dana i da ima barem malo vremena za adaptaciju na novi klub.

No, ako Inter i Roma ne postignu dogovor oko odštete u sljedećih nekoliko dana, Džeko će ostati u Romi još jednu sezonu i vjerojatno napustiti rimski klub sljedeće ljeto potpuno besplatno jer mu ističe ugovor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku