060819Dzeko

Džeko je tražena roba: Inter dobio veliku konkurenciju!

Inter već neko vrijeme pregovara s Romom oko transfera Edina Džeke, ali nikako ne mogu pronaći zajednički jezik.

Roma nije zadovoljna s onim što nudi klub iz Milana, pa je kapetan reprezentacije Bosne i Hercegovine još uvijek član rimskog prvoligaša.

S obzirom na to da mu ugovor ističe sljedeće ljeto, izgledno je da će ga Roma prodati. ‘Vučica’ traži 20 milijuna eura, a jučer je u prostorijama Intera, održan sastanak između Silvana Martine, Džekinog posrednika, i uprave Intera.

Talijanski mediji pišu da su pregovori uspješni i da je Inter spreman platiti 20 milijuna eura za 33-godišnjeg napadača, ali u međuvremenu su francuski mediji objavili da se i Monaco raspituje za ‘Dijamanta’.

Sada se u igru za njegov potpis uključio i Napoli. Tu vijest objavio je napuljski radio Kiss Kiss, navodeći da je i sam Džeko obaviješten o zanimanju Napolitanaca.

Još uvijek nije došlo do pregovora između Napolija i Rome, iako na San Paolu prate razvoj situacije kada je u pitanju bh. nogometaš.

Podsjetimo, Roma i Napoli imaju odlične odnose, pa je tako ovog ljeta Kostas Manolas prešao iz Rima u Napulj, a Amadou Diawara iz Napulja u Rim.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku