Ekstravagantni Balotelli ponovno oduševio javnost svojim izjavama

Da je Mario Balotelli poseban znaju i ptice na grani, ali svaki put iznova novim intervjuom oduševi javnost. Bile vaše reakcije pozitivne ili negativne, ‘Super Mario’ će uvijek biti ‘Super Mario’.

[ads1]

Mario Balotelli iza sebe ima poprilično lošu sezonu u dresu Milana. Rossoneri su ga po brzom postupku vratili u Liverpool, a na Anfieldu se nadaju da će Balotelli ubrzo pronaći novi klub. Iako je iza njega turbulentno razdoblje, uvijek osebujan ‘Super Mario’ oduševio je nogometnu javnost svojim novim intervjuom.

“Mogu napraviti još puno toga, ali dajte mi vremena,” započeo je Balotelli u intervjuu s Corriere della Serom.

“Na ljestvici od 1 do 10, moja trenutna forma je 5, ali radim naporno kako bi došao do samog vrha. Želim osvojiti Ballon d’Or, vjerujem da imam talent za takav pothvat. Posljednje dvije sezone nisu ispale najbolje za mene, približio sam više osrednjosti nego savršenstvu.”

“Znam da ću doći do samog vrha ukoliko napravim sve što je u mojoj moći. Najvažnije je da sam svjestan da još uvijek nije kasno i da moje vrijeme tek dolazi, ne želim završiti karijeru žaleći za propuštenom prilikom.”

“Nadam se da će mi Klopp pružiti priliku u Liverpoolu. Što se tiče Milana, oni su odlučili ne zadržati me, ali doći će vrijeme kada će me moliti za povratak. Tko je pravi Balotelli? Nogometaš zasigurno, a ne propalica kakvom me žele prikazati.” zaključio je ambiciozni Balotelli.