Georgina je zavidnim fizičkim sposobnostima muškarce “bacila u trans”

Georgina

Georgina Rodriguez se od svog dečka Cristiana Ronalda ne razlikuje baš mnogo. On je izuzetno uspješan u nogometu, dok je ona skoro bez konkurencije na tribinama.

Atraktivni model je od samog početka veze sa Ronaldom privukao dosta pažnje. Sada je to već neki ozbiljniji nivo koji koristi na najbolji mogući način.

Milionska publika idealna je za razvijanje biznisa, u njenom slučaju donjeg rublja kojeg uspješno reklamira. Pored toga, često dijeli fotografije iz teretane ali i iz svakodnevnog života koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Jednu takvu podijelila je nedavno, što je bilo dovoljno da muški dio njene publike totalni “odlijepi”, a dokazuju to i milionski lajkovi na istoj.

Naime, Georgina je pokazala zavidne fizičke sposobnosti kada je u teretani uradila popularnu “špagu”, a u prvi plan je stigla njena pozadina koju je pohvalilo skoro 10 hiljada ljudi.

Ovo definitivno nije prva fotografija na kojoj je Georgina pokazala zavidnu sposobnost i figuru, ali će definitivno postati i najpopularnija iz te kolekcije.

View this post on Instagram

Buenos días ❤️❤️❤️ @aloyoga

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Pratite nas na Instagramu i Facebooku