Guardiola odgovorio Kehlu: Kad zaostaješ 35 bodova, bolje ti je da šutiš!

Bayern Munchen u subotu gostuje u Leverkusenu kod Bayera, no derbi je, barem za Bavarce, lišen neizvjesnosti jer Bayern je već osigurao bundesligašku titulu, i to 25. u klupskoj historiji.

A trener Pep Guardiola kao da je jedva dočekao da prokomentira izjavu Borussijina igrača Sebastiana Kehla, koji je nakon pobjede Dortmunda u polufinalu kupa na jedanaesterce (3:1 – 1:1) poručio Bayernovim  igračima da bi trebali ići vježbati penale, prenosi goal.com.

[box type=”note” align=”” class=”” width=””]“Moj je savjet Kehlu: Ako zaostaješ 35 bodova, bolje da šutiš! A mi smo već osvojili Bundesligu pa imamo vremena vježbati…”[/box]

“Nikad nisam tražio krivnju nekog drugog kad smo gubili od Borussije, a ovaj put sam imao dva dobra razloga reći svašta, ali čestitao sam Kloppu na ulasku u finale. I nikome se ne rugam kad pobijedimo…”

Pep još ne zna što će s Robertom Lewandowskim:

“Postoji mogućnost da protiv Barcelone igra s maskom, ali vidjet ćemo, još ne znamo… Kao ni za Riberyja hoće li biti spreman, doista ne znam… Robben? Nikad ne bih uvodio u igru igrača bez konzultiranja liječnika i fizioterapeuta. Arjen nam je vrlo važan igrač, ali bio je spreman za igru.”

“U Leverkusen ću voditi 14 ili 15 igrača, priključio sam nekolicinu iz druge momčadi, stanje je vrlo složeno”, zaključio je Guardiola.