Ibrahimović na sjajan način prokomentarisao transfer špekulacije

Zlatan Ibrahimović će ovog ljeta promijeniti klub, a nagađanja i špekulacije oko toga gdje bi jedan od najboljih svjetskih napadača mogao nastaviti svoju karijeru ne prestaju.

[ads1]

Na današnjoj konferenciji za medije, Ibrahimović je na samo njemu svojstven način prokomentarisao brojne medijske špekulacije oko imena njegovog novog kluba.

“Bez obzira na to ja još uvijek želim da pišete što više priča. Uzbudi me kada vidim naslove, jer želim vidjeti ko izmišlja najbolju priču. A kada se napokon umorim od njih, onda ću vam reći za koga ću na kraju potpisati”, rekao je Ibrahimović.

Također, u švedskim medijima ovih dana se pojavila informacija da bi se Ibrahimović mogao vratiti u rodnu Švedsku u svoj matični klub Malmo, što je Zlatan odmah u svom stilu demantovao.

“Predobar sam za švedsku ligu, tako da ta priča nije nešto o čemu sam uopće i razmišljao, trošio energiju ili o kojoj sam razglabao s nekim. Trenutačno sam tu da se pripremim za Euro na najbolji mogući način i da uživam u njemu, koliko god se zadržali.”