Tudor u turskog velikana Galatasaray želi dovesti hrvatskog napadača

Igor Tudor nedavno je sjeo na klupu Galatasaraya, a kako se bliži kraj tekuće sezone hrvatski strateg kreće u rekonstrukciju momčadi. U narednoj sezoni od Tudora se očekuje juriš na naslov prvaka Turske Superlige.

[ads1]

Na listi želja Igora Tudora visoko kotira ime prekaljenog hrvatskog napadača Marija Mandžukića koji bi trebao doći kao zamjena za legendarnog Lukasa Podolskog koji na kraju sezone odlazi u Japan.

“Ja i moji suradnici radimo na dolasku brojnih pojačanja, želim nove igrače na više pozicija. Ne znam koliko ćemo ih uspjeti dovesti, ali pokušat ćemo sve. Želim velike promjene u Galatasarayu.”, poručio je trener Galatasaraya Igor Tudor pa se dotaknuo teme o mogućem transferu Marija Mandžukića.

“Pa tko ne bi želio igrača poput Marija Mandžukića? Ima odlične predispozicije, briljantan je timski igrač, a uz to postiže i dosta golova. Mislim da gotovo svatko želi igrača poput Mandže.”, objasnio je Tudor te za kraj otkrio glavni prioritet na klupi Galatasaraya.

[ads1]

“Ne gledam dugoročno, idem iz utakmice u utakmicu. Ove sezone je cilj završiti najmanje kao drugi u prvenstvu, a u novoj sezoni prioritet je osvojiti Tursku Superligu s Galatasarayem.”, zaključio je samopouzdani Igor Tudor.

Tudorov Galatasaray trenutno se nalazi na četvrtom mjestu Superlige s 49 bodova, ispred njega je Fenerbahče s bodom i utakmicom više, na drugom mjestu je iznenađenje prvenstva Basaksehir s 53 boda, a na vrhu je odlični Bešiktaš sa 61 bodom.

Do kraja prvenstva ostalo je osam utakmica, a Tudorov Galatasaray upravo danas gostuje kod drugoplasiranog Basaksehira.