Nedjelja, 24.06.2018.

Inter otpustio trenera, a najvjerovatniji novi izbor zaprepastiti će mnoge!

Nevjerojatno, ali istinito, milanski Inter je ponovno otpustio trenera, već treći put ove sezone. Nakon Roberta Mancinija i Franka de Boera ista sudbina zadesila je i pedeset jednogodišnjeg Stefana Piolija.

U turbulentnoj sezoni za Inter Milan događaju se katastrofalne stvari. Tri kola prije kraja Serie A uprava ‘Nerazzurra’ odlučila se na pomalo skandalozan potez uručivši otkaz dosadašnjem treneru Stefano Pioliju.

Kraj sezone na klupi prve momčadi Intera dočekat će trener mlade momčadi Stefano Vecchi. Vecchi će pokušati obraniti čast Intera te koliko toliko popraviti dojam kvalitetnijim rezultatima na kraju sezone.

Pioli je s Interom imao toplo hladne rezultate. Od velikih pobjeda do katastrofalnih poraza koji nas dovode do konačnog poprilično lošeg dojma. Posljednji put kad je Piolijev Inter upisao pobjedu bilo je davnog 12. ožujka.

Iako se puno govori o mogućem dolasku Diega Simeonea ili Antonija Contea na klupu Intera, čelnici ‘Nerazzurra’ svjesni su kako će teško pridobiti jednoga od ove dvojice stručnjaka. U moru ostalih opcija najviše im se dopada trenutačni trener Rome Luciano Spalletti.

Foto | Getty Images