IPAK ODLAZI: Dybala u SPEKTAKULARNOJ razmjeni napušta Juventus!

DybalaTOT

Ljetni prijelazni rok u Italiji donio je mnogo promjena i uzbuđenja, a inostrani mediji prenose kako neće biti ništa manje zanimljivije ni u januaru.

Argentinski internacionalac Paulo Dybala povezivao se sa mnogim klubovima, od kojih se najviše isticao Manchester United. Krilni napadač postao je nerealne uslove zbog čega su se čelni ljudi engleskog giganta povukli iz cijele priče.

https://www.youtube.com/watch?v=yAwNOm5SHb0

“Mušterija iz sjene” je također bio Tottenham koji je stidljivo čekao rasplet na relaciji Torino – Manchester, ali je predomiljanje i u konačnici odbijanje transfera od strane Dybale stiglo prekasno za otvaranje njihove ponude.

BBC saznaje da su čelnici ‘Spursa’ odlučili da u zimskom prijelaznom roku bar na neki način iskoriste ugovor Christiana Eriksena koji bi otišao u Torino, a Dybala u suprotnom pravcu.

Argentinac nije zadovoljan statusom u Juventusu iako je odbio veliku ponudu Manchestera, jer ga Sarri još uvijek koristi kao rezervnu opciju. Eriksen je također zatražio odlazak i ovo je priča koja je i više nego realna za realizaciju u nešto kraćem transfer roku koji je ubrzo pred nama.

 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku