120119Isco

Isco napušta Real u najvećem transferu zimskog prijelaznog roka?

Prema pisanju talijanskih medija, Juventus planira spektakularan transfer, namjeravaju kupiti Realovog Isca Alarcóna!

Sportski direktor talijanskog prvaka Fabio Paratici već je kontaktirao Iscove zastupnike, pregovori su u tijeku, a ako sve bude kako treba, posao će biti zgotovljen do kraja mjeseca.

Isco je dolaskom Santiaga Solarija na mjesto trenera Reala preselio na klupu, nakon čega su se španjolski mediji raspisali o njegovom odlasku. Nevjerojatno zvuči podatak da Isco pod vodstvom Solarija u Primeri nijedanput nije bio u početnoj momčadi!

Juventus želi iskoristiti situaciju, a navodno je ponudio oko 80 milijuna eura. Međutim, prema pisanju AS-a, Real takvu ponudu smatra “ponižavajućom” i zahtjeva dolazak Paula Dybale u zamjenu za španjolskog veznjaka.

S druge strane, talijanski mediji uvjereni su da će Real prihvatiti poboljšanu ponudu Juventusa, koja bi mogla iznositi oko 100 milijuna eura!

Isco s Real Madridom ima ugovor do 30. juna 2022. godine. Španjolski reprezentativac je u Real Madrid došao iz Malage 2013. godine za 30 milijuna eura, a njegova trenutačna tržišna vrijednost iznosi 75 milijuna eura.